Kalvaslakten – Världens bästa festival!

Världens bästa festival!

Kalvaslakten 2010

På Kalvaslakten 2010 spelade:

Shea Shea Shea
Loney Dear
Andreas Söderlund
Fine Arts Showcase
Kriget
Bäddat för trubbel
Beast
Den stora vilan
Ditt fel

Tack!

Kalven brann, åtminstone nästan. Men vad vi med denna lilla gest ville visa var att vi brinner för dig, för det gör vi verkligen. Utan dig hade vi absolut inte funnits så låt oss allra ödmjukast tacka för din medverkan till att Kalvatres blev till den succé som det faktiskt blev till slut.

Dimman verkar ha inverkat på folks lokalsinne för det var nästan ingen som vaknade i rätt tält på årets festival. Så i år slog vi något slags rekord på den fronten, och det tycker vi är extra roligt.

Trots, eller kanske tack vare, att ärkeslaktaren själv blottade sig för tyskarna kom de och gjorde vår fest lite mer internationell. Så låt oss till nästa år även se till att det kommer folk av annan nationalitet. Varför inte inuiter?

Vad som i övrigt hände på festen kanske du vill förmedla till oss. Skicka därför dina bilder och filmer till oss på info@kalvaslakten.se
Vi vill verkligen att du gör det den här gången för att bevisa att det skedde. Hör av dig till oss så hjälper vi dig på traven.

Vi kommer inom en nära framtid att bjuda in till ytterliggare en höstkaramell till dig och dina vänner. Mer info om detta kommer inom kort. Vi rekommenderar därför att du växlar in hela septemberlönen till 20-lappar. Det kommer att bli något i hästväg!

TACK ÄN EN GÅNG!
/Kalvaslaktens kansli

Några citat från våra besökare:

“Jag siktar nog in mig på festivalen -Kalvaslakten- nu till helgen istället. Dit verkar det komma väldigt bra band..”

Berry 2009

“JÄVLAR! JÄVLAR! JÄVLAR!”

/Emil “Jas-mannen” Björklund 2010

“Som världen ser ut nu, måste ni nu vara världens bästa festival!”

/Martin Hultqvist 2010

Bilder från Kalvaslakten 2010

På internet...

Vi finns på facebook, Flickr, Youtube och många andra ställen. Har du något att berätta så hör gärna av dig till oss på info@kalvaslakten.se, det är så vi överlever.

Flickr Youtube

Viktig information!

Gilla oss, vi gillar dig!